kaca

produk

Unit distribusi daya rak tipe UK

UK (Tipe G) jinis PDU utamané dipigunakaké ing Britania Raya, Irlandia, Siprus, Malta, Malaysia, Singapura, Hong Kong lan Semenanjung Arab.

Newsunn UK jinis PDU, tundhuk karo standar ANSI / EIA RS-310D, DIN41491 lan IEC60297, kasusun saka jumlah tartamtu saka soket UK, modul fungsi, kayata saklar master, Mini Circuit breaker, kakehan protektor, Surge protector, etc. Kasus digawe saka aluminium alloy ing Silver utawa Black.19" kurung soyo tambah akeh opsi dipasang ing saben sisih.Sambungan input digawe nggunakake kabel listrik 3 meter sing dipasang karo plug UK (BS-1363) lanang.UK (BS-1363) soket output ngidini distribusi daya kanggo piranti.Titik sambungan bumi sasis diwenehake supaya gampang nyambungake rak / pager menyang bumi utama, kaya sing dibutuhake dening peraturan safety.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

● Horisontal utawa Vertikal soyo tambah ing standar 19 "rak server utawa lemantun jaringan.

● Free Functional modul kombinasi kanggo pilihan: surge protector, Overload protector, A/V meter, etc.

● Housings sekutu aluminium Premium kanthi kekuatan dhuwur, boros panas sing apik.

● Macem-macem jinis krenjang bisa nyukupi kabeh kabutuhan kanggo instalasi.

Spesifikasi

  • 19 "utawa 10" PDU horisontal utawa vertikal Gunung
  • Modul fungsional kanggo pilihan: master switch, Mini Circuit breaker, overload protector, Surge protector, lsp.
  • Casing paduan aluminium kanthi warna ireng, perak, utawa warna liyane
  • Rating Daya: 13A ~ 250 VAC / 3250 W Maks
  • Kabel listrik 2 utawa 3 meter utawa dawa liyane, diameter kabel 3 x 2,5 mm²
  • Titik sambungan bumi sasis
  • Keamanan lan Kepatuhan: CE, GS, RoHS & REACH
  • Suhu operasi: 0 - 60 ℃
  • Kelembapan: 0 – 95 % RH non-kondensasi

Jinis outlet

soket UK
DSC_0079

Sertifikasi Mutu

Komitmen terus-terusan Newsunn kanggo kualitas, kinerja lan safety

Kita ing Newsunn, njamin ketaatan sing ketat marang kepatuhan peraturan internasional.Perusahaan lan unit manufaktur kita wis entuk lan njaga macem-macem standar persetujuan, peraturan lan sertifikasi saengga produk kita bisa ditrima lan dipercaya ing saindenging jagad.Insinyur kita duwe pengalaman ekstensif nggarap macem-macem kepatuhan lan syarat peraturan sing kasebut ing ngisor iki.

0d48924c1

Tipe Modul Fungsi

3e27d016

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Mbangun PDU dhewe

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Mbangun PDU dhewe