kaca

warta

  • Tren Unit Distribusi Daya

    Tren Unit Distribusi Daya

    Industri unit distribusi tenaga (PDU) wis ngalami sawetara tren lan kemajuan ing taun-taun pungkasan.Ing ngisor iki sawetara tren penting sing umum: * PDU cerdas: PDU sing cerdas utawa cerdas wis populer ing taun-taun pungkasan.PDU iki nawakake adv ...
    Waca liyane
  • Apa masalah sing paling umum karo PDU, lan kepiye carane bisa nyingkiri?

    Apa masalah sing paling umum karo PDU, lan kepiye carane bisa nyingkiri?

    PDU (Unit Distribusi Daya) yaiku piranti sing nyebarake daya listrik menyang macem-macem piranti ing pusat data utawa ruangan server.Nalika PDU umume dipercaya, bisa uga ngalami sawetara masalah umum.Ing ngisor iki sawetara lan sawetara tips kanggo mbantu sampeyan nyingkiri: ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan butuh outlet pop-up ing kantor sampeyan?

    Apa sampeyan butuh outlet pop-up ing kantor sampeyan?

    Soket desktop pop-up minangka jinis stopkontak sing dirancang kanggo dipasang langsung ing permukaan meja utawa meja.Sockets iki dirancang kanggo flush karo lumahing meja, lan bisa wungu utawa sudo minangka needed karo push prasaja tombol utawa mekanisme ngusapake....
    Waca liyane
  • Apa sampeyan butuh PDU Industri?

    Apa sampeyan butuh PDU Industri?

    PDU Industri (Unit Distribusi Daya) minangka jinis piranti listrik sing digunakake ing setelan industri kanggo nyebarake daya menyang macem-macem peralatan, mesin, utawa piranti.Iku padha karo PDU biasa sing digunakake ing pusat data lan kamar server nanging dirancang kanggo ...
    Waca liyane
  • Pusat data (Bagian Ⅲ: Tindakan sing bisa ditindakake)

    Pusat data (Bagian Ⅲ: Tindakan sing bisa ditindakake)

    Langkah-langkah kanggo ningkatake keamanan pusat data Amarga kabeh kasus bencana lan faktor kegagalan, penting kanggo nandheske yen pencegahan lan respon bencana ora mung babagan pusat data.Keandalan pusat data sing dhuwur, mbutuhake akeh pihak kanggo melu ing ...
    Waca liyane
  • Pusat data (Bagian Ⅱ: Tantangan liyane lan akeh)

    Pusat data (Bagian Ⅱ: Tantangan liyane lan akeh)

    Pusat data saya tambah akeh, dadi luwih mbebayani Tantangan anyar pusat data Ing taun-taun pungkasan, iklim ekstrem, kahanan epidemi lan pangembangan teknologi uga nggawa tantangan anyar kanggo linuwih pusat data.Praktisi...
    Waca liyane
  • Pusat data (Part Ⅰ: Kanthi 10 malfunctions ing 3 taun)

    Pusat data (Part Ⅰ: Kanthi 10 malfunctions ing 3 taun)

    Pusat data ana kanggo njamin keamanan lan kesinambungan komputasi.Ing mung telung taun pungkasan, Nanging, luwih saka rolas pusat data malfunctions lan bilai wis kedaden.Sistem Pusat Data rumit lan angel digunakake kanthi aman.Cuaca ekstrem pungkasan ...
    Waca liyane
  • Kepiye PDU Cerdas cocog karo tren pusat data?

    Kepiye PDU Cerdas cocog karo tren pusat data?

    Amarga volume lan kerumitan data sing saya tambah lan diproses, pusat data wis dadi komponèn penting saka infrastruktur komputasi modern, nguwasani kabeh saka aplikasi lan layanan berbasis awan menyang platform media sosial lan e-commerce ...
    Waca liyane
  • Global Sources Consumer Electronics Show

    Global Sources Consumer Electronics Show

    Global Sources Consumer Electronics Show April 11 - 14, 2023, AsiaWorld-Expo · Hong Kong Miturut panaliten Transparency Market Research, pasar elektronik konsumen global dikira bakal nggedhekake CAGR 8.5% wiwit taun 2021 nganti 2031. ngluwihi t...
    Waca liyane
  • Ketemu ing Hong Kong Electronics Fair

    Ketemu ing Hong Kong Electronics Fair

    Hong Kong Electronics Fair (Spring Edition) April 12—15, 2023 Hong Kong Convention and Exhibition Center Hong Kong Electronics Fair minangka salah sawijining pameran dagang elektronik paling gedhe ing donya sing dianakake kaping pindho saben taun, diatur dening Dewan Pengembangan Perdagangan Hong Kong.Sing adil...
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih modul kanggo PDU?

    Kepiye cara milih modul kanggo PDU?

    Ana sawetara jinis modul sing bisa digunakake kanggo nglindhungi Unit Distribusi Daya (PDU): A protektor mundhak ing PDU kanggo nglindhungi piranti elektronik saka lonjakan dadakan lan short-term utawa mundhak ing voltase listrik.Iku ngalihake voltase keluwihan ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara mbandhingake model lan pabrikan PDU sing beda?

    Kepiye cara mbandhingake model lan pabrikan PDU sing beda?

    Nalika sampeyan arep kanggo milih sawetara Unit distribusi daya kanggo lemantun server, sampeyan kudu bingung apa faktor sing nimbang nalika nggawe kaputusan tuku.Ing ngisor iki sawetara faktor kunci sing kudu dipikirake: Jinis PDU: Ana sawetara jinis PDU, kalebu dhasar, meteran ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Mbangun PDU dhewe